De Thijmer
"Weg van de hectiek van het vaste land!"

- Valentijnsdag 

Nog een klein weekje en dan staat de meest romantische dag weer voor de deur: Valentijn!
Het ideale moment om extra tijd voor elkaar vrij te maken en iets leuks te gaan ondernemen. Maak er een gezellige midweek van op het romantische Ameland waar je een romantische strandwandeling kunt maken onder het licht van de vuurtoren!

Aankomst: di. 13 februari

Vertrek: vr. 16 februari

Aanbieding: van € 362 voor € 273 (incl. reserveringskosten en eindschoonmaak).


- Eropuit in de winter

Genieten van een kop warme chocolademelk, lekker samen eten, gezellig spelletjes spelen. Verblijf in de wintermaanden in "De Thijmer" en beleef samen een heerlijke tijd! 

Prijs midweek vanaf € 271.


- Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is het ideale moment om er even op uit te gaan. Genieten van de prachtige natuur, de rondhuppelende lammetjes en de eerste zonnestralen op Ameland.

Prijs midweek vanaf € 337.


- Eropuit in de lente

Buiten gebeurt van alles: de eerste bloemen staan in bloei, de eerste warme zonnestralen van het jaar. Zonder jas een strandwandeling maken. Een prima tijd om naar Ameland te gaan.

Prijs midweek vanaf € 297.


- XL weekenden

Geniet tijdens Pasen, Hemelvaart of Pinksteren van een extra lang weekend. Maak een heerlijke strandwandeling, neem een verfrissende duik in het zwembad of ontdek de prachtige natuur tijdens een fietstocht. 


Pasen:

Wat is er nu fijner dan tijd doorbrengen met uw partner of uw gezin? Verblijf tijdens Pasen in "De Thijmer" en geniet van een smakelijk paasontbijt, ga op zoek naar paaseieren of maak een heerlijke voorjaarswandeling.

Bijvoorbeeld:

Aankomst: vrijdag 30 maart

Vertrek: dinsdag 3 april

Prijs: € 663


Hemelvaart:

De extra vrije dagen met Hemelvaart bieden de perfecte mogelijkheid om er eens lekker tussenuit te gaan. Geniet samen met uw gezin, geliefde of vrienden van een welverdiende vakantie op de Waddendiamant Ameland.

Bijvoorbeeld:

Aankomst: woensdag 9 mei

Vertrek: maandag 14 mei

Prijs: € 692


Pinksteren:

Een extra lang pinksterweekend om met z'n allen weg te gaan. Uitwaaien aan de kust, genieten van een strandwandeling of tot rust komen op het terras.

Bijvoorbeeld:

Aankomst: vrijdag 18 mei

Vertrek: dinsdag 22 mei

Prijs: € 696


- Meivakantie

De meivakantie is het perfecte moment om er met het gezin op uit te trekken en te genieten van al het moois dat het voorjaar en Ameland u te bieden heeft.

Bijvoorbeeld:

Aankomst: donderdag 26 april

Vertrek: maandag 30 april

Prijs: € 616


- Zomervakantie 2018

De zomervakantie, de mooiste tijd van het jaar! Lekker met het hele gezin luieren op het strand,er op uit trekken in de bossen, of spetteren in het zwembad. Genoeg tijd om leuke dingen te doen! Geniet van een heerlijk verblijf vol ontspanning en plezier.

Prijs vanaf € 616.
Boeken kan hierDemonstratie paardenreddingsboot

Bovenstaande arrangementen gelden niet voor reeds gedane boekingen of i.c.m. andere kortingen. 
Bovenstaande prijzen zijn excl. € 65,-- waarborgkosten en inclusief de verplichte eindschoonmaak. 
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.