De Thijmer
"Weg van de hectiek van het vaste land!"

Aanbiedingen

 

- Last minute

Wilt u er op het laatste moment lekker tussenuit naar Ameland? Verblijf in "De Thijmer" en profiteer van last minute kortingen. 

Aankomsten binnen nu en 4 weken.


- Vroegzomer

Geniet voor de toeristische drukte van het hoogseizoen met uw partner, het gezin of de hele familie! Wandelen, fietsen, genieten van de natuur en van het heerlijke weer in de Vroegzomer op Ameland.

Prijs midweek vanaf € 297. Aankomsten vanaf 2 juli 2018.


- Summersale 

De zomervakantie, de mooiste tijd van het jaar! Een onvergetelijke vakantie op het mooiste stukje buitenland van Nederland: Ameland. Lekker met het hele gezin luieren op het strand,er op uit trekken in de bossen, of spetteren in het zwembad. Genoeg tijd om leuke dingen te doen! Geniet van een heerlijk verblijf vol ontspanning en plezier.

Prijs vanaf € 380. Aankomsten vanaf 6 juli 2018.


- Nazomer 

Ook na de zomervakantie is het heerlijk vertoeven op Ameland. Geniet op het terras van de nazomerzon, trek eropuit en maak prachtige wandelingen door de natuur of breng een bezoekje aan het gezellige Hollum.

Prijs vanaf € 230.


- Herfstvakantie

Ga er lekker een weekend, midweek of week tussenuit in de herfst. Het is het perfecte moment om met z'n allen te genieten en tijd met elkaar door te brengen. Samen kastanjes zoeken in het bos of heerlijk uitwaaien op het strand.

Prijs weekend vanaf € 285. Aankomsten vanaf 12 oktober 2018.


- Kerstvakantie 

Kerst is de tijd van gezelligheid, samenzijn en lekker lang tafelen. Verblijf tijdens de Kerstvakantie in het gezellige "De Thijmer" en geniet samen van deze heerlijke tijd.

Prijs weekend vanaf € 379.
Boeken kan hierDemonstratie paardenreddingsboot

Bovenstaande arrangementen gelden niet voor reeds gedane boekingen of i.c.m. andere kortingen. 
Bovenstaande prijzen zijn excl. € 65,-- waarborgkosten en inclusief de verplichte eindschoonmaak. 
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.